Kosilkka Cafe & Bar – Live

Livemusiikkia ja muuta ohjelmaa

la 03.08.2024 klo 21

Nicky Rothen & Tomppa Madball

K18, vapaa pääsy

Punk-rockmuusikko Nicky Rothen on seilannut maailman myrskyjä ja niellyt kilometrejä yhtyeidensä Multi Climex, Flesh Roxon ja Raakaversion keulahahmona. Rokkikukko on esiintynyt yhdessä Andy McCoyn, Therapy?:n, Lordin, The Brainsin, Francinen ja Mustachen kanssa kiertueilla kotimaassa, Euroopassa sekä Amerikassa. Rockmaailman raadollisuus ja raskas keikkaelämä vaativat kuitenkin veronsa. Väkevässä liemessä keitetty muusikko hölläsi tahtia, palasi kotikaupunkiinsa Kemiin ja äänitti ensimmäisen sooloalbuminsa.

Raskas kiertue-elämä on vaihtunut tunnelmallisiin akustisiin keikkoihin, joita Rothen on tehnyt yhdessä outokumpulaisen Tomppa Madballin kanssa ympäri Suomen. Elokuun ensimmäisenä lauantaina kaksikko valtaa Kosilkka Cafe & Barin musacornerin.

Youtube Spotify

la 17.08.2024 klo 21

Lempivärit, Folkjykä & Kuntoutujat

K18, vapaa pääsy

Folk-bändi Lempivärit ihastuttaa, koskettaa ja naurattaa tunnelmallisilla keikoillaan. Yhtye tuo yhteen laadukkaan ja monipuolisen musiikin, sekä yhdenvertaisuutta ja ympäristökriisejä käsittelevät tekstit omakohtaisella otteella. Sävelmissä on kuultavissa vaikutteita muun muassa kansanmusiikista, klassisesta, jazzista ja singer-songwriter perinteestä. Kappaleet kuitenkin karkaavat genrerajojen ulottumattomiin, vieden kuulijan ennalta määrittelemättömiin paikkoihin ja tunnelmiin.

Bändi keikkailee ahkerasti ja soitti viime vuonna yli 40 keikkaa. Yhtye julkaisee kesällä albumin ja juhlistaa tätä levynjulkkarikiertueella elokuussa.

Youtube Spotify

Folkjykä & Kuntoutujat on tamperelainen indieyhtye, joka villitsee energisillä keikoillaan ja herättää toivoa oivaltavilla lyriikoillaan. Kuusihenkiseksi kasvanut orkesteri ylittää genrerajoja jo soitinvalikoimallaan; perinteisempien bändisoitinten lisäksi saksofonit, syntetisaattorit ja sello täydentävät yhtyeen omalaatuisen soinnin. Folkjykä & Kuntoutujat soitti vuonna 2023 yli 30 keikkaa, ja meininkiä ei livekeikoista puutu - kenkiä ei keretä tuijottelemaan kaiken heilumisen lomassa. Yhtye julkaisi toisen albuminsa "Rakkaus löytää meidät" kesäkuussa 2024.

Youtube Spotify

pe 23.08.2024 klo 21

Pari Rapeeta Piparii (PRP)

K18, vapaa pääsy

Pari Rapeeta Piparii (PRP) on vuonna 2017 Outokummussa perustettu, erilaisista todellisuuksista ammentava säkenöivä räppikollektiivi, jossa rehoittavat vaihtoehtoiset ihmiselämät ja niiden mahdollistamat lajin monimuotoisuuden ilmentymät.

PRP:n muodostavat Hanna Heino, Sonja Setälä, Ira Wuolle, jotka räpin lisäksi työskentelevät tanssin, koreografian ja esitystaiteen parissa, sekä tuottaja ja muusikko Anna Minkkinen. PRP tekee räppiä omalla tyylillään - tutkivasti, uteliaasti, feministisesti ja nautiskellen.

la 24.08.2024 klo 21

Ylävire

K18, vapaa pääsy

Ylävire on Lahdesta lähtöisin oleva, vivahteikasta pop/rock musiikkia soittava yhtye. Ylävire on tunnettu mukaansatempaavista livevedoistaan, joissa välittyy yhdessäolon hauskuus, kesäinen tunnelma ja musiikin ilo.

Kokoonpano:
Veeti Heikkilä - rummut
Jose Kuusisto - kitara, laulu
Simon Kuusisto - basso
Benjamin Kaufmann - keyboard, trumpetti, laulu

Youtube Spotify

la 05.10.2024 klo 21

Hotelli Harma

K18, vapaa pääsy

Hotelli Harma -yhtye perustettiin Kuopiossa keväällä 2023. Sen ohjelmisto pohjautuu suomalaisen rockin suurmiehen Hectorin tuotantoon. Hector nousi yleisön tietoisuuteen 1960-luvulla folk-musiikki-innostuksen myötä. Hän liukui sujuvasti rock-musiikkiin 1970-luvulla, ja erottui pian Juice Leskisen ohella sanoittajana, joka halusi tehdä rock-lyriikkaa nimenomaan suomen kielellä.

Hectorin sukupolvia yhdistävät biisit nousevat liitoon Hotelli Harman arvostavassa otteessa – kuunneltavaksi, tanssittavaksi tai mukana laulettavaksi. Kuulijoita vuosien varrella liikuttaneet kertomukset ovat Hotelli Harman tulkintoina valmiina löytämään, paitsi Hectorin uskollisia faneja, myös uusia ystäviä.

hotelliharma.fi

Keikalle Kosilkkaan? Teemme esiintymissopimuksia musiikilliseen linjaamme sopivien ammattimaisten tai edistyneiden harrastajamuusikoiden kanssa.  Ota yhteyttä!